fbpx

Webbkommunikatör – Sociala medier

Som webbkommunikatör kan jag hjälpa med er kommunikation för nätet, som att optimera din hemsida, hjälpa dig med alla dina sociala kanaler. Jag han hjälpa er designa ett flöde för era mejlutskick. Hjälper er att lista ut vilka som är era kunder och vilken plattform som är bästa att vara social med dem på. Jag kan även hjälpa er bygga en enklare och snabb WordPress hemsida.

Jag är utbildad inom:

Några kommunikationsuppdrag jag gjort för kunder, praktik och skolarbete

  • Jag fick en idé till en text om ”Bästa alternativen till dyra redigeringsprogram” för Curious Mind kunder. För att hjälpa dem att fixa sina bilder utan att behöva ha ett abonnemang hos Adobe.
  • Byggt nyhetsbrev i Mailchimp åt Curious Mind. Byggt automatiserad mail slinga åt Soundtrack Your Brand.
  • Byggt upp en A2Os frågor och svar sida. De säljer en ny typ av växtbaserad matprodukt. Jag ville att nyfikna kunder skulle lära sig mer om vad Tempeh är. Och det är även en bra sida för Google sökningar. Jag har även tagit matbilder och gjort en recept sida.
  • Tillsammans med teamet på Amendo jobbade vi fram ett koncept för huvud koncernen Amendo group. Vi tog fram färgkoder och bildspråk.

Showreel Webbkommunikatör

Några utvalda uppdrag

Nedan kan ni se ett urval av jobb jag gjort under skoltiden och på min praktik.

Koncept för huvud koncernen Amendo groups bildspråk.

Jag byggde informativa inlägg till Amendos Instagram. Denna i form av en karusell. Gjorde även filmer om att använda reflexer. Här en av de korta.

Jag byggde informativa inlägg till Amendos Instagram. Denna i form av en karusell. Gjorde även filmer om att använda reflexer. Här en av de korta.

Skräddarsydd företagslösningar åt Tre (på spec). Som skoluppgift byggde vi upp ett nytt koncept för Tre. Men ny del till hemsida och inlägg i deras sociala kanaler.

Hur skulle en fungerande sida se ut? Se vår prototyp nedan.

Hjälpa Medieinstitutet att komma fram till annonser i sociala medier för deras utbildning Front End Developer.

Front end annonser

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this